0535 014 66 49

22. Dönem POMEM Açıklandı.

Pomem Başvuru Şartları

[6.03.2018 19:57:56]

Büyük bir merakla beklenen polislik alımları açıklandır. 22. Dönemin Pöh olması beklenirken POMEM olacağı www.pa.edu.tr. tarafından resmi olarak açıklanmıştır.

22. Dönem Pomem Alımları

22. Dönemin Pomem olarak açıklanması ile birlikte alınacak personel sayıları ve nitelikleride açıklanmıştır. 22. Dönem Pomem alımlarında toplamda 10.000 alım olaçağı resmi internet sitesinde yayınlanmıştır. Alımların 8000  lisans 2000 ise önlisanstan olaçaktır. 7200 Erkek 800 Bayan lisans 1800 Erkek 200 Bayan olmak üzere toplamda 1000 bayan ve 9000 erkek alanıçaktır.

 

22. Dönem Pomem Başvuru Ne Zaman 

Resmi internet sitesinin ilk etapdaki duyurusu alımların iki gün içerisinde tarihinin açıklanacağı yönündedir. Bu demek oluyor ki ortalama 1 aylık bir süreç içerisinde başvuruların yapılacaktır. 

22. Donem Pomem  Açıklamalarını resmi internetten okumak için lütfen tıklayınız.

https://www.pa.edu.tr/22donem-pomem-e-basvuru-yapacak-adaylarin-dikkatine-duyurular.html

Fiziki Yeterlilik Sınavı Ne Zaman

22. Dönem Pomem adaylarının merakla beklediği başvuru ve sınav tarihlerinin açıklanmasıdır. Fiziki yeterlilik yani spor mülakatlarının başvuru tarihinden itibaren ortalama 40 günlük bir süreçte olduğu geçmiş dönemlerde gözlemmektedir. Parkurda herhangi bir değisikliğin yapılmayacağı gelen bilgiler arasındadır.

Fiziki yeterlilik sınavının tahminlerimize ve geçmiş dönemleri baz aldığımızda mayıs ayında gerçekleşmesini beklemekteyiz.

22. Dönem Başvuru Şartları

22. Dönem Pomem'in başvuru şartlarının 21. Dönem Pomem ile arasında çok büyük realist değisiklik olacağını düsünmüyoruz aynı 21. Dönem Pomem gibi olacaktır. Adayların merakla beklediği KPSS puan şartı olup olmayacağı ile  herhangi bir açıklama yapılmazken bizler kesin olmamakla birlikte bu şartın yeniden olacağı gelen bilgiler arasındadır. Fakat bu şart değişse bile en  değişikliğin sadece puan faktöründe olacağını düşünmekteyiz.

Polislik Sınavları Bilgi Platformu olarak bizler sizlerin en doğru bilgiye en kısa sürede ulaşarak sizlerin sınavlara en iyi bir biçimde en doğru yerde ve kaliteli alanlarda çalışmanızı sağlamaktır. Yeni oluşturulan ve 1 hafta içerisinde yayına girecek olan POMEM olarak belirlediğimiz uygulamamızda  Polislik ile ilgili bütün detayları ve haberlerin en hızlı sekilde sizlere ulaşabilmesi için telefonunuza indirmeniz yeterli olacaktır.


Diğer Haberler