0535 014 66 49

PÖH Özel Harekat Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Merakla beklenen Özel Harekat Pöh alımınındaki son dakika gelişmeler. Alım tarihleri ve açıklamalar.

[10.02.2018 22:30:56]

 Özel Harekat Polis Alımı yani Pöh alımı son günlerde polislik alımlarını bekleyen bütün adaylar arasında çeşitli muammalara yol açmaktadır. Çoğu haber sitelerinin haberciliği bir yana bırakıp sırf haber yazmak için alım olacak ha oldu su zaman bu zaman diye adayları heyecanlandırıp boş yere heveslendirmektedir.

PÖH Alımı Ne Zaman Olacak?

Arkadaşlar öncelikle bu yazımızı yazarken çeşitli araştırmalar ve bu konuda yetkili insanlarla görüşmelerimizden çıkardığımızdan elde ettiğimiz sonuçları sizlerle paylaşacağız. Öncelikle bir önceki dönem yapılan PÖH alımları henüz mezun olmamıştır. Bu da demek oluyor ki okullar dolu okullar dolu iken devletin alım yapmasına olanak yoktur. Bunu zaten Pomem alımlarındaki sözlü mülakatların belirli bir aradan sonra alım yapmasından anladığınızı umuyoruz. Gelelim konumuza mevcut Pöh adaylarının mezun olmayışı ve mezuniyet tarihlerinin 15.02.2019 olarak gözükmesi bile hali hazırda bir pöh alımı olmayacağının kanıtıdır. Ama bizler yaptığımız araştırmalar sonucu bir önceki dönem alınan Pöh adaylarının daha erken mezun olacağıdır. 2019 mezun olması planlanan Pöh’lerin 2019 yılından önce mezun olması için çalışmalar yapıldığı gelen bilgiler arasındadır. Elde ettiğimiz sonuçlara göre PÖH alımları kesin tarih vermemekle birlikte MAYIS ayından sonra yapılacağıdır. Yakın zamanda yani 2-3 aylık bir süre zarfında hiçbir şekilde PÖH alımı olmayacaktır. Ortalama olarak 4 ile 6 ay arasında bir PÖH alımı yapılması planlanmıştır. Fakat bu resmi olarak onaylanmış bir kaynak değildir.

PÖH Parkuru Değişiyor Mu? Yeni Parkur Nasıl Olacak ?

Bir önceki haberimizde daha detaylı olarak açıkladığımız pöh parkuru değişiyor. Mevcut parkurun sadece erkek adaylar için düşünülmüş olmasından ötürü yeni parkurun daha kapsayıcı olması beklenmektedir. Eski parkurun hem erkek hemde bayan adaylara kullanılamayacağının düşünülmesinden dolayı yeni alımlarda parkurun değişmesi kuvvetle muhtemeldir. Yeni Parkurun hem erkek adayları hemde bayan adayların tabi tutulabileceği bir parkur hazırlığında olunduğu gelen bilgiler arasındadır. Adayların genel kanısı  Pomem parkurunun yeniden Pöh parkurunda kullanılacağıdır. Bizim elde ettiğimiz veriler ise bunun tam tersidir. Yepyeni bir parkurun Pöh alımlarında kullanılacağıdır.

PÖH PARKURU DEĞİSİYOR MU ADLI  YAZIMIZA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Diğer Haberler